• Kategorier

  • Arkiv

  • Mest populære innlegg og sider

Fase 2 – Design og produksjonsfasen

 

Intelligence Resource (IR)

Praktisk Intelligence (I)/Business Intelligence (BI)/

OmverdensOvervåking (OO)

 

UFFICIO_02

Om

 

 

Om – Vår Prosess

 

 carvedstick_080312-404E

 Vår Prosess

Fase 1 Planleggings og Strategifasen

1. Start, Planlegging, Organisering & Strategi

2. Situasjonsanalyse 

Fase 2 Design- og produksjonsfasen

3. Konseptutvikling

4. Design og Spesifikasjon

5. Produksjon (web site utvikling)

6. Testing

7. Levering, implementering, aksept og lansering

Fase 3  Promoverings- og målingsfasen

8. Online og Offline Promotering & Måling

Fase 4 Evaluerings, Support og Rådgivningsfasen

9. Evaluering – Evalueringsskjema for kunde

10. Support og Rådgivningsfasen

 

Om – Vår Prosess –
Design- og produksjonsfasen

For å få til en suksessfull Web-Site som er kundeorientert har vi i Vig Consulting utviklet en prosjektert ledelsesprosess i 4 faser som innholder 10 trinn. Vig Consulting sin utviklingsmodell som er prosessorientert tillater forandringer som svar på endringer i omverdenen, eller revurdering av eksterne faktorer som kan ha store implikasjoner for firmaets Internett satsning og strategi. Vig Consulting har hyppige milepæler og oppfølginger i løpet av prosessen som gjør at kunden hele tiden har en oversikt over hvor vi i felleskap befinner oss i prosessen. Vig Consulting sine tjenester,bedriftskultur og prosessorientert metodikk er alle rettet mot å levere kvalitetsløsninger med effektiv utviklingstid og fleksibilitet.

 

Fase 2

Design- og produksjonsfasen

 

I løpet av denne fasen finner vi ut av nøkkel elementene i prosjektet slik som database, elektronisk betaling og sikkerhetsmessige løsninger. Arbeidet inkluderer applikasjoner og utvikling av infrastruktur , teknisk design, integrasjon, sikkerhetsløsninger og standarder.

3. Konseptutvikling
4. Design og Spesifikasjon
5. Produksjon (web site utvikling)
6. Testing
7. Levering, implementering, aksept og lansering 

 

 

1. Start, Planlegging, Organisering & Strategi   

 

3

Konseptutvikling

 

Utvikling av konseptuell design på bakgrunn av konsultasjon. Reservasjon av domene og server.
Innhenting og struktuering av informasjon fra klient og eksterne kilder. Valg av leverandører. Valg av modell og applikasjoner og systemintegrasjon. Investeringsanalyse.

Her lager vi serie av prototyper for de kreative, tekniske og kommuniserbare løsninger. Dette inkluderer storyboard (informasjon og struktur), simuleringer, utprøving mot bruker, konsept visualisering, modeller for database linking og interaksjon med andre systemer.


Beskrivelse av konseptet

Informasjonsstruktur

Kart over strukturen på innholdet. Strukturen vil bygge på suksesskriteriene som har blitt definert. Hva slags innhold, informasjon og elementer skal være med i løsningen. Presentasjonsform og innhold vil justeres i forhold til suksesskriteriene. Innholdet vil redigeres og avgrenses.

Spesifikasjon som skal leveres

Dette dokumenteres i et dokument som vi kaller kreativt og klient dokument som er fundamentet for alle medlemmene av prosjektgruppen
Her utvikler vi også en service og Web-site spesifikasjon av det som skal leveres med arbeidsskritt. Dette er basisen for timer og kostnader.

Vår spesifikasjondokumentasjon dekker både funksjonelle og tekniske krav.

 

4 Design og SpesifikasjonStart, Planlegging, Organisering & Strategi   

I løpet av denne fasen designes Web siten paralellt av et kreativt og teknisk team. Det kreative teamet designer «interfacet» og interaksjonene med brukeren og det tekniske teamet designer «back-end(databaser etc.) og andre applikasjoner som vil bli brukt på Web-Siten.

 

5 Produksjon (web-site utvikling)   

Produksjon av prototype basert på endelig design. Funksjonalitet og operasjonell analyse. Display av visuelle virkemidler. Klientevaluering. Utarbeidelse av endringsnotat og implementeringsplan.

Videre produseres Web-Siten, dvs. den blir bygget. Enhver større endring i funksjonalitet og hoveddeler må iaktas meget nøye. Hvis kunden forlanger en endring i når vi har kommet så langt, må Vig Consulting ta oss ekstra betalt per time og inisiere en kontraktsendring. Dette dokumentet kaller vi «Endringsdokument».

 

 

6 Testing  

Her tester vi Web-Siten, klargjører den for å bli publisert online på Web serveren. Vår kvalitetssikkringssjef utvikler en test plan basert på det som er avtalt tidligere mht. omfang. En del av dokumentasjonen her vil være en testingsdokumentasjon.

 

 

7 Levering, implementering, aksept og lansering   

Implementering av endelig produkt. Testing. Implementering av endringer/ny kravspesifikasjon. Overlevering av produkt og spesifikasjoner. Aktivering av Online tilstedeværelse.

Her finner alle aktiviteter sted som trengs for å forberede, levere, installere og opprettholde produktets standard. Disse aktivitetene er skilt fra utviklingen selv og foretas av annet personell enn utviklingsteamet.
Distribusjonsstrategier er nå på plass, systemet er overført til kunden og installasjonen for brukeren finner sted. Brukermanual og en teknisk manual og eventuell treningsdokumentasjon blir levert og klienten skriver under på en akseptdokumentasjon.

Løsningen blir evaluert, rutinene utviklet og initiert og ansatte blir opplært i bruk av den nye applikasjonen.

 

 

Hvis du har noen spørsmål eller ønsker å vite mer om Intelligence Resource kan du bruke kontaktmulighetene nedenfor:

 

VIG CONSULTING
ORG.NR: 977 505 992

Jan Vig
Daglig leder

__________________
Kirkeveien 35, NO-1710, SARPSBORG
Mobile : +47 414 43 727
e-mail: ja-vig@online.no
Web: www.slowdown.no ,www.intelligence.no , www.risikoledelse.com

Copyright © 2000-2015 VIG CONSULTING

Del på bloggen

Bookmark and Share

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: